Sundbybergs filmstudio är en filmklubb som tillhör Sveriges förenade filmstudios och drivs av Bio Bristol.

Vi visar film varannan onsdag kl  16 och kl 18.30. Du väljer om du vill köpa ett medlemskort som gäller till 16 eller 18.30.

Medlemskort kostar 300 kr och köpes i kassan innan föreställning. Obs! Vi kan bara släppa in 50 personer per tid under hösten 2020 pga Covid-19.

Sundbybergs filmstudio hösten 2020

7 oktober
Charter

Efter succén med Sameblod är Amanda Kernell tillbaka med dramat Charter som stillsamt rör sig kring en uppslitande vårdnadstvist.
Amanda Kernell, Sverige, 2020 (94 minuter)

21 oktober
Les Misérables

Les Miserables följer några poliser i Paris förorter. Under tider av våldsam gängkriminalitet ställs individernas olika arbetssätt på prov.
Ladj Ly, Frankrike, 2019 (103 min)

4 november
Barn

En konflikt på en idrottsplats får allvarliga konsekvenser för de inblandade ungdomarna i det norska samhället och inte desto mindre för deras föräldrar. Kanske den mest lågmälda politiska thriller man kan uppleva.

Dag Johan Haugerud, Norge, 2020  (157 min)

18 november
Bait

Filmiskt drama om en brittisk fiskare vars fiskarby tas över av semestrande storstadsbor. Filmen är en unik skapelse gjord på svartvit 16 mm film, en lågbudgetfilm med tydlig politisk skärpa som hyllats av dem som haft möjlighet att se den.
Mark Jenkin, Storbritannien, 2019 (89 min)

2 december
Corpus Christi

Polsk film som bygger på en verklig händelse, där en ung man lurar i ett litet polskt samhälle att han är präst och får jobb i byns kyrka. Filmen väcker tankar om betydlsen av titlar, om att välja sin väg och om vilka möjligheter man har att välja sitt liv. Både djupt intressant och rolig på samma gång.
Jan Komasa, Polen, 2019 (117 min)

16 december
The Farewell

Komedi och familjedrama där kinesiska traditioner krockar med amerikansk livsåskådning, när den emigrerade familjen åker tillbaka till Kina för att ta farväl av en döende farmor.
Lulu Wang, USA, 2019 (100 min)