Kika in senare för höstens program!

—————————————————————————————————————————————-

Program för Sundbybergs filmstudio våren 2019

Alla visningar börjar kl 18.30. Observera datumen!

13 mars: Alla vet
Asghar Farhadi (Spanien, Frankrike, Italien 2018), 132 min

Penélope Cruz och Javier Bardem har huvudrollerna i regissören Asghar Farhadis intensiva drama, där hemligheter och svek kommer upp till ytan i en spansk by. Laura återvänder till barndomsbyn från Buenos Aires med sina barn för att vara med på systerns bröllop. Lauras man Alejandro är inte med, och skvaller kring det alla vet i byn om hennes speciella relation till ungdomsvännen Paco når snart fram till hennes tonårsdotter Irene. När dottern drabbas av en fruktansvärd händelse konfronteras Laura med sitt förflutna, och med de två männen i sitt liv.

20 mars När fjärilarna kommer
Tolga Karaçelik, (Turkiet 2018) 117 min

Syskonen Cemal, Kenan och Suzi har vuxit ifrån varandra sedan de flyttade ifrån den lilla byn där de växte upp. En dag hör de från sin pappa som kräver att de kommer tillbaka till byn. Tillsammans ger de sig ut på en resa där de återupplever minnen från förr, försöker hantera varandras egenheter och lära känna varandra på nytt.

27 mars Om själ och kropp
Ildikó Enyedi(Ungern 2017), 116 min

Två blyga och inåtvända människor upptäcker av en slump att de varje natt drömmer exakt samma dröm. Det är märkligt och förvirrande, och lite läskigt. När de så småningom accepterar sin nattliga gemenskap gör de ett försök att återskapa drömmen på dagen.

10 april Den lyckligaste dagen i Olli Mäkis liv
Juho Kuosmanen, (Finland, 2016), 92 min

Sommaren 1962 har Olli Mäki chansen att bli världsmästare i fjäderviktsboxning. Hela Finland, från landsbygden till stadens ljus i Helsingfors, har förberett sig på hans seger och framgång. Allt Olli behöver göra är att gå ner i vikt och koncentrera sig på matchen. Men det finns ett problem – han har förälskat sig i Raija.

24 april Holiday
Isabella Eklöf, (Danmark, Sverige, 2018), 90 min

Sascha åker på en lyxig semester i Turkiet tillsammans med sin kriminella pojkvän Michael. Shopping, god mat och hårt festande fyller både dagar och nätter. De lever i en bubbla där det är Michaels regler som gäller. Om någon bryter dem så är straffet hårt. När Sascha träffar en holländsk kille så leker hon med Michaels auktoritet och skapar en situation som inte kan sluta väl…

8 maj The Favourite
Yorgos Lanthimos, (Irland, Storbritannien, USA, 2018), 119 min

ENDAST FÖR MEDLEMMAR MED KORT FÖR VT2019.

Tidigt 1700-tal. England är i krig med Frankrike, men ändå frodas ankracing och ananasätande. Den bräckliga drottning Anne sitter på tronen medan vännen Lady Sarah styr landet samtidigt som hon tampas med Annes sviktande hälsa och kraftiga humörsvängningar. När den nya tjänaren Abigail anländer tar Sarah henne under sina vingar, men då kriget blir tidskrävande kliver istället Abigail in i rollen som drottningens högra hand. Deras spirande vänskap ger henne en chans att återvända till sina aristokratiska rötter och hon kommer inte låta någon kvinna, man, politiker eller kanin stå i vägen.

 

 

Skicka ett mail till info@biobristol.se om du vill ha information i din mailbox!